Over ons

MKB Webinar is een onderneming met kennis van webinars en live streams. Eenvoudig begonnen, maar snel uitgegroeid tot een ervaren partij met veel specialistische kennis en apparatuur.

Onze studio
Toch houden we het graag zo eenvoudig mogelijk voor onze klanten. Die zijn welkom in onze studio in Gorinchem. Deze studio is gezellig en informeel ingericht. Webinars worden tegenwoordig steeds minder vanuit strakke (en saaie) studio's uitgezonden, maar vanuit gezellige hoekjes en zitjes. 'Van webinar naar talkshow' noemen wij die ontwikkeling.

Platforms
Met de nieuwste technieken verzorgen wij uitzendingen naar Youtube, Facebook, Vimeo, en andere social media. Ook kunnen we uitzenden naar webinar-platforms als GoToWebinar, WebinarGeeks, WebinarJam, Zoom.us en ga zo maar door.

Live Streaming van events
Naast webinars doet MKB Webinar ook live streams van events. Van sportwedstrijden tot kerkdiensten, van perspresentaties tot congressen. Met onze professionele en mobiele apparatuur brengen we ieder event in beeld.

De nieuwste techniek
We werken graag samen met onze partner WebinarWinkel. Samen ontwikkelen we nieuwe concepten en blijven we qua techniek up to date. De producten die WebinarWinkel verkoopt zijn door ons in de praktijk getest.